Testimoni # 1
"Saya memang mengalami masalah diebetis. Alat sulit saya sukar untuk hidup. Orang kata kesan dari ubat yang saya ambil. Maknanya selagi saya mengambil ubat itu alat sulit saya akan tetap problem. Nasib baik jumpa laman web ini....".
                                                                                  En Daud  (Rembau, N.S)

Testimoni # 2
"Tak sangka cara nie cepat dan berkesan. Sebelum "projek" guna dulu. Tak payah makan ubat lepas tu tunggu 2-3 jam untuk tegang....."
                                                                                 Lan Otai  (Taiping, Perak)

Testimoni # 3
"Mula-mula cuba macam tak percaya. Lepas tu alat sulit saya makin mengeras. Isteri saya tergamam tengok zakar saya tegang. Takde komplain langsung dari isteri saya masa kami sedang bersama. Syukurlah......".
                                                                                       Zulkefli  (Cheras, K.L)

Testimoni # 4
"Tak sangka pam ini dapat membantu zakar saya untuk tegang. Masa mula-mula search internet saya tengok pam zakar ni hanya untuk besarkan zakar. Lepas saya buat kajian saya dapati pam vakum ni sebenar-benarnya khas untuk orang yang mati pucuk bukan untuk besarkan zakar. Nasib baik saya jumpa website awak...."
                                                                                       Zack (Setapak, K.L)

Testimoni # 5
"Saya hampir putus asa bila dapat tau yang mati pucuk ni dah tak boleh "main" lagi. Kalau nak berubat kene makan ubat. Atau pun kene buat pembedahan. Dan yang lebih memalukan kalau nak pergi berurut. Itu pun kalau berkesan. Bila saya dapat tahu dari website encik yang pam zakar nie untuk orang yang tak boleh "tegang" saya pun terus cuba. Walaupun agak memalukan depan isteri tapi tak kisah, janji tegang. Yang lain tu saya akan ikhtiar kemudian...
                                                                              Mr Din  (Kuantan, Pahang)

Testimoni # 6
"Aku ada cuba pam zakar brand lain tapi tak mantop laa. Dah la kene pam banyak kali, sakit tangan dibuatnya. Dah la tak bagi gelang yang ikat kat pangkal "anu" tu. Menyesal giler aku. Nak tak nak aku beli aje gelang tu kat internet. Pastu pulak nak masukkan kat tube plastik tu punyalah payah sebab bila "anu" dah tegang baru boleh cerut dengan gelang tu. Sudah jatuh ditimpa tangga. Terus aku cari kat internet pasal pam yang betul-betul approved by clinical dengan set yang lengkap. Terima kasih kerana hanya website tuan yang jual benda nie dengan set lengkap kat internet. Thank you bro..........
                                                              Suami malang  (Shah Alam, Selangor)

Testimoni # 7
"Saya ada cuba pil Via*** di internet. Tapi macam ada yang tak kena dengan condition badan saya. Terus saya berhenti makan. Saya cuba produk encik dan dapati ianya mudah dan cepat. Makin lama saya guna makin mudah. Alat sulit saya makin lama makin keras dari dulu. Mungkin sebab di"exercise"kan oleh pam vakum itu. Saya akan teruskan. Manalah tahu suatu hari nanti alat sulit saya kembali normal....
                                                                 Insan Kerdil  (Besut, Terengganu)

Hakcipta Terpelihara vescomenspump.com